Orangetrøffel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Opvarm fløden til lige under kogepunktet og tag den af varmen.
Smelt smørret og de 2 slags chokolade heri og smag massen til med appelsinsaft, Cointreau og appelsinolie.
Hæld massen i metalkapsler og pynt evt. med syltet appelsinskal eller blå violer.
|
|
Opskriften er vist 22803 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 y ida musen (12 år) - 2005-01-01 01:01:01 de er SÅÅÅÅÅ gode prøv dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne