Cognackugler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Kilde : Dan Sukker Indsendt : |
|
|
Bring fløde og smør i kog i en gryde.
Bræk chokoladen i små stykker, og bland den i.
Tilsæt flor, og rør til chokoladen er smeltet.
Bland cognac i. Lad blandingen hvile i køleskabet natten over. Bland flormelis og finkornet sukker. Form små kugler af cognacblandingen, og rul dem i sukkerblandingen.
|
|
Opskriften er vist 17955 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne