Buche a la noel
Højtid: Jul Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Buche de NoëI Biskuitbunde:
Sukker og æg piskes hvidt og luftig. Mel og mandelmel vendes i og til sidst det smeltede smør. Bred dejen ud på et stykke bagepapir og bag den ved 120 grader, indtil den er lysebrun. Sirup: Kog vand og sukker op sammen og tilsæt rommen efter 2 min. kogning. Tag det fra varmen. Nougatcreme: Kog mælken op og smelt nougaten over et vandbad i mellemtiden. Rør sukker, æggeblommer og maizena sammen. Hæld mælk, nougat og halvdelen af smørret i ægge blandingen. Bland det hele sammen og lad cremen koge op. Lad den afkøle og pisk derefter resten af smørret i. Kagen: Når biskuitbunden er kold fjernes papiret. Pensl lidt sirup på biskuitbunden og bred lidt nougatcreme hen over. Rul den sammen som til en roulade. Kom resten af cremen i en sprøjtepose med flad rillet tylle og sprøjt striber ud langs kagen eller smør cremen på med en dejskraber og lav barkmønsteret med en gaffel. Tips: Buche de Noël er en kendt fransk julespecialitet. Det er en kalorierig sag, men det passe jo fint til den danske jul. |
|
Opskriften er vist 21123 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer johanna - 2010-12-27 11:05:19 jeg smagte denne i frankrig uhmmmmm... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne