Æbleskiver uden sukker (Diabetes)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren opløses i den lune mælk, kvark og æg tilsættes.
De tørrer ingredienser blandes samen og røres i.
Dejen hviler 30 minutter.
Bages i en god varm æbleskivepande i fedtstof. Hullerne fyldes ca. 2/3 op med dej og når de er bagt på den ene side, vendes de med en gaffel eller strikkepind og bages færdig. Tips: Skal bage længere end almindelige æbleskiver uden kvark. Der bruges gerne sukker og syltetøj til æbleskiver. Perfect Florsød (sødemiddel)kan bruges sammen med sukkerfri syltetøj. |
|
Opskriften er vist 41602 gange,
og udskrevet 1213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne