Jødekager uden sukker (diabetes)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 86797 gange,
og udskrevet 3336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer tftina - 2016-11-12 17:37:48 Når det gølder sukker. så er det fuldstændig lige meget om du er type 1 eller 2. Eneste forskel er at type 1 kan tage noget mere insulin, hvis det bliver for højt. Får man piller, kan man tage en halv gang mere end normalt den dag man skal have sukker og dagen efter. Ingen af delene kan absolut ikke anbefales. Jeg selv er type 1,5 og holder mig aldrig tilbage til Påske, Jul, Fødselsdage og andre begivenheder, men tager esktra medicin. Jeg holder mig til det sukkerfrie resten af tiden. Erfaren diabetiker - 2008-11-20 12:25:49 Diabeteskost er diabeteskost - uanset om man har type 1 eller type 2 diabetes. Man kommer som regel en lille smule rigtigt sukker i kager med kunstigt sødemiddel for at forhindre at kagerne smager "kunstigt". LeneB2 - 2007-12-27 00:12:28 De skal rulles MEGET tyndt ud, og der skal i hvert fald ikke bagepulver i. thlr_1 - 2005-01-01 01:01:01 De er goe men lad være med at bruge bage pulver for de hæver en hel del... de ka sagtens bages uden bagepulver... jeg har heller ikk brugt rigtig sukker men kun NATREEN sødemiddel og de er som sagt goe... anonym - 2005-01-01 01:01:01 det er altså for galt at der ikke står om det er til ´1 eller 2.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne