Syltede halve æbler til diabetiker
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Jul Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles, halveres og kernehusene fjernes med en teske.
Lage: Vand og vanillesukker blandes i en gryde. Lagen koges op, og de halve æbler koges knap møre i ca. 5 minutter. De halve æbler tages op af lagen. Lagen tilsættes sødemiddel. Æblerne lægges tilbage og afkøles i lagen. Servering: Halve æbler fyldes med ribsgele, eller der kan lægges en sveske i hvert æble. Halve æbler serveres som tilbehør til f.eks. andesteg. |
|
Opskriften er vist 15736 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne