Sukkerfri rødkål, hjemmelavet
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Højtid: Jul Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødkålen snittes fint.
Snittet rødkål Ribena eller blandet frugtsaft uden tilsat sukker, eddike, laurbærblade og vand tilsættes. Kålen koges i ca. 1 time under låg ved svag varme. Rør af og til. Kålen smages til med sødemiddel (Perfect sød eller Hermesetas liquid kan bruges), salt og peber. Servering: Rødkålen serveres som tilbehør til f.eks. stegt and og flæsesteg. Tips: Hvidvinseddike kan erstattes af almindelig eddike. |
|
Opskriften er vist 38355 gange,
og udskrevet 936 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-12-13 13:01:02 Her passede væsken fint, men er der for meget væske så tag låget af og kog til passende konsistens Louise - 2016-12-05 17:11:23 Skal saften være blandet med vand eller mener du blandet frugt? Jens - 2016-11-23 15:32:25 Der er i mine øjne alt for meget væske i. Resultatet bliver for vandet. Heidi - 2012-12-12 15:20:47 Hvor lang tid kan det mon holde sig? Henriette - 2011-05-04 09:06:32 Prøvede at lave retten med isis "Perfekt sød", og Fun-light solbær saft. Den smager HELT fantastisk. Meget bedre end købe-rådkål efter min mening, og så er det jo dejligt at man oveni kan spare på kalorierne! Vær opmærksom på, at den 1,5 dl. saft er ufortyndet. Fun-light solbær blandet 1 til 9, og det virkede rigtig. Så pas på hvis du har en saft som blandes 1 til 4. Så skal man nok bruge dobbelt saft, og så det mindre vand - Bare et tip. Elin - 2010-05-14 00:04:17 Har lavet opskriften flere gange, efter en af diabetesforenings kogebøger, den er bare super lækker og kan varmt anbefales :-) Karen - 2009-11-08 17:41:45 Det er en rigtig god rødkål. Lige så god som den jeg lavede førhen,inden vi fik en diabetiker i familien. Så det bliver den her fremover :) anonym - 2008-03-19 15:44:34 lækker, lækker rødkål, meget bedre end den købte MED sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne