Sukkerfri rødkål, hjemmelavet

Sukkerfri rødkål, hjemmelavet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

HøjtidJul

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Sukkerfri rødkål, hjemmelavet, billede 4 Sukkerfri rødkål, hjemmelavet, billede 1 Sukkerfri rødkål, hjemmelavet, billede 2 Sukkerfri rødkål, hjemmelavet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.rødkål
2 dl.Ribena light
1 dl.hvidvinseddike
2 laurbærblade
6 dl.vand
 sødemiddel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rødkålen snittes fint.

Snittet rødkål Ribena eller blandet frugtsaft uden tilsat sukker, eddike, laurbærblade og vand tilsættes. Kålen koges i ca. 1 time under låg ved svag varme. Rør af og til.

Kålen smages til med sødemiddel (Perfect sød eller Hermesetas liquid kan bruges), salt og peber.

Servering:
Rødkålen serveres som tilbehør til f.eks. stegt and og flæsesteg.

Tips:

Hvidvinseddike kan erstattes af almindelig eddike.





karakterer:
Opskriften er vist 38355 gange,
og udskrevet 936 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-12-13 13:01:02
Her passede væsken fint, men er der for meget væske så tag låget af og kog til passende konsistens

  -   2016-12-05 17:11:23
Skal saften være blandet med vand eller mener du blandet frugt?

  -   2016-11-23 15:32:25
Der er i mine øjne alt for meget væske i. Resultatet bliver for vandet.

  -   2012-12-12 15:20:47
Hvor lang tid kan det mon holde sig?

  -   2011-05-04 09:06:32
Prøvede at lave retten med isis "Perfekt sød", og Fun-light solbær saft. Den smager HELT fantastisk. Meget bedre end købe-rådkål efter min mening, og så er det jo dejligt at man oveni kan spare på kalorierne! Vær opmærksom på, at den 1,5 dl. saft er ufortyndet. Fun-light solbær blandet 1 til 9, og det virkede rigtig. Så pas på hvis du har en saft som blandes 1 til 4. Så skal man nok bruge dobbelt saft, og så det mindre vand - Bare et tip.

  -   2010-05-14 00:04:17
Har lavet opskriften flere gange, efter en af diabetesforenings kogebøger, den er bare super lækker og kan varmt anbefales :-)

  -   2009-11-08 17:41:45
Det er en rigtig god rødkål. Lige så god som den jeg lavede førhen,inden vi fik en diabetiker i familien. Så det bliver den her fremover :)

  -   2008-03-19 15:44:34
lækker, lækker rødkål, meget bedre end den købte MED sukker