Gulerodssuppe med pernod/og pikant ost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : eskild Indsendt : Red : |
|
|
Løg svitses i olien.
Revne gulerødder tilsættes.
Efter et par min. tilsættes vand og bouillonterninger skal nu simre i 10 minutter.
Tilsæt derefter pikantost, fløde og Pernod. Smag til med salt og peber Giv et opkog. Giv et godt brød til. Tips: Lækker suppe som alle kan lide også de mennesker som ikke bryder sig om grønsager. Børn elsker at være med til at rive gulerødderne. Serveres som forret og eller hovedret God fornøjelse |
|
Opskriften er vist 18980 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (92 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2010-08-18 18:01:44 Lækker, nem og ungernes favorit... bedstemor - 2010-07-28 18:02:11 ej spiritus i suppe ej da jeg var barn så var det altid uden sådan noget stas! putte - 2010-07-28 18:00:52 Jaer! englenes er klart bedre ad ad spiritus ! Sigga - 2010-07-28 17:59:53 Englenes gulerodssuppe er bedre !!!!!!! prøv selv klubben - 2005-01-01 01:01:01 bare supernem og god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne