Rødkåls Råkost hverdag og fest
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt af : Fru Fleron Indsendt : Red : |
|
|
Skær rødkålen i meget fine strimler
skær appelsinerne i tern
skær æblerne i tern
hak nødderne groft
Bland det hele sammen og lad det trække nogle timer før servering. Tips: Skal der festes, tilsættes flg: 2 carambole ( stjernefrugt) i skiver. en håndfuld grønne søde vindruer. Pynt med carambole og appelsin på toppen. der er virkeligt en dekorativ råkost de fleste kan lide. |
|
Opskriften er vist 13982 gange,
og udskrevet 523 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Skøtt - 2007-11-25 16:29:30 Denne råkost er bare så god, og den snager dejligt på trods af at jeg ikke i er er til råkost. mor - 2005-01-01 01:01:01 den er god (og nem) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne