Lakridser
Indsendt af : Rakel Indsendt : Red : |
|
|
lakridsekstrakt og vand blandes sammen til en grød anisolie og farve iblandes
husblassen udblødes i koldt vand i 5- 10 minutter. knug vandet fra. herefter smeltes den forsigtigt i en gryde ved svag varme. når husblassen er smeltet blandes den i lakridsmassen.
Tips: lad lakridserne stå koldt i et døgn. så bliver de mere hårde. |
|
Opskriften er vist 18612 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2007-01-19 20:47:05 Der mangler indhold! Det er jo kun tilsætning!!! simon - 2005-01-01 01:01:01 lyder nemt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne