Indisk Dhal
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits det hakkede løg i olien eller ghee til de er klare.
Tilsæt koriander, kommen og karry og lad dem brænde lidt af. Skyl linserne og kom dem i. Lad det simre et minuts tid. Tilsæt derefter bouillon, hvidløg, laurbær, nelliker og kanel. Lad simre i 45 min. Tips: Server med chapati, ris og friske tomater med citronsaft over. |
Indisk Dhal opskrift med masser af smagGå på opdagelse i det indiske køkken med denne skønne og aromatiske Dhal. Forkæl dig selv eller imponer dine gæster med en simpel, dog smagfuld vegetarisk ret. Selvom den indiske Dhal er vegetarisk, er den fortsat spækket med proteiner. Rettens hovedelement er de lækre bælgplanter, hvad end du laver din Dhal på linser eller bønner. Med denne Dhal opnår du en fedtfattig og proteinrig smagsoplevelse.En varm vegetarisk smagsoplevelseDenne opskrift er spækket med varme krydderier og lavet på tørrede rå dhal røde linser. Når du laver denne simreret, kan du på kort tid opnå en nem og lækker aftensmad. Vi anbefaler, at du serverer herligheden med chapati, ris og friske tomater. Den friske og saftige smag af tomater tilføjer en dejlig kontrast til de varme krydderier og giver retten et frisk pust. Ønsker du lidt ekstra syrlighed, kan du tilføje lidt friskpresset citronsaft lige inden servering. På den måde får du en autentisk og velsmagende indisk inspireret ret, der vil glæde både smagsløgene og sanserne. |
Opskriften er vist 140018 gange,
og udskrevet 2356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (96 stemmer) |
|
Kommentarer Nicole - 2018-02-05 19:16:34 Dejlig opskrift - synes ikke den er for stærk. Jeg brugte grønne linser og undlod nelliker :-) anonym - 2018-02-05 19:15:44 Jeg lavede den med grønne linser i stedet - det smagte også dejligt. Jeg droppede både laurbærblade og nelliker, men er vild med opskriften ellers :-) Synes ikke den er for stærk, som mange ellers skriver. Michele - 2016-07-20 20:52:45 Virkelig lækker mad. Det skal helt sikkert laves igen. anonym - 2013-10-07 10:21:31 Uha den er sku mega stærk. Lavede den men sættede ik så meget i som der står. Den smagt godt og var ik så stærk. Kan virkelige ik forstå hvordan i kan spise den med så meget krydderier i. PPP - 2012-10-13 14:43:48 Så vidt jeg ved plejer dhal ikke være så tørt. den plejer at være lidt flydende og ikke så fast. Og nej den ka ikke fryses, syns den mister smag, hvis man fryser den ned. Det i hvert faldt ikke normalt at fryse dhal ned Kristina - 2012-04-22 16:28:33 Er der nogen, der ved om eventuelle rester kan fryses ned? Anne Sofie - 2011-09-11 20:25:08 .. skal lige siges jeg brugte indisk madras karry.. kan virkelig anbefales.. meget stærkt og meget lækkert:) Anne Sofie - 2011-09-11 20:23:34 nøøj, hvor smager den bare alt for lækkert, har lige spist den.. 2 portioner:) sjældent har jeg smagt noget så lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne