Oksemørbrad
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt af : D.J.J Indsendt : Red : |
|
|
Hak persille og rør det sammen med smør til persille smør.
Mørbraden afpudses. Der skæres en dyb rille i kødet på langs, der foldes lidt ud og bankes let. Champignons ristes på en tør pande til væden er næsten fordampet. Valnødderne blandes i og den pressede hvidløg blandes i.
Kødfladerne smøres med persillesmørret og fyldet fordeles over. Kødet foldes sammen og ombindes med snor. Eller hæftes sammen med kødnåle eller tandstikkere. Kødet brunes i lidt fedtstof og lægges i et ovnfast fad. Steges ved 175 grader C i 20 – 30 minutter afhængig af kødets tykkelse. Tilsæt bouillonen de sidste 10 minutter. Skær kødet i tynde skiver på skrå og server saucen til. Sauce: Hak løget fint, og svits det i margarinen sammen med det hakkede timian. Tilsæt de skivede champignon og lad det simre lidt endnu. Nu tilsættes rødvinseddiken, og dette koges ind. Herefter tilsættes rødvinen, og dette koges ind til det halve. Der efter tilsæt fond kog lidt ind igen. Saute: Hak tingen i lige store stykker og rist dem i olien og timian |
|
Opskriften er vist 64354 gange,
og udskrevet 1333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne