Flødekarameller med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt af : Mette Indsendt : |
|
|
Sukkeret smeltes i en gryde eller pande med høj kant. Hæld fløden i - det bruser op. Rør og lad det koge i ca. 2-4 min.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad karamellen koge til den bliver jævn, tyk og glat. Den hældes nu op i en firkantet smurt form hvor den afkøles. Højde på den færdige karamel efter behag, jeg lader den blive ca. 1 cm. Inden den afkøles helt skæres karamellen i mundrette bidder. Tips: Godt råd: Hvis du vil have nogle til senere brug, så gem dem i en tætsluttet beholder på et hemmeligt sted. |
|
Opskriften er vist 38646 gange,
og udskrevet 1241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina.1965 - 2013-10-16 13:02:40 Jeg synes ikke de smager efter hensigten, desværre :-(('og jeg har ellers fulgt opskriften og brugt termometer til massen men de blev også fine nok at se på men smagte slet ikke godt. Så den opskrift bruger jeg bestemt ikke igen. Malu - Grønland - 2012-03-21 17:20:57 Den er virkelig god med mørk chokolade, den bliver også fastere og tykkere når den koges lidt længere :) Kan klart anbefales :D Miss Ems - 2010-04-18 13:17:07 Lækker, luftig, Cremet og helt tilpas. :) o&m&e - 2009-12-21 20:51:14 opskriften er lidt svær i starten men den giver et super godt resultat ;D Monica - 2008-12-17 14:46:15 har lavet karameller før, men det var en anden opskrift herinde fra, men håber godt nok de smager bedre end de lugter da. kathja - 2007-09-28 13:04:14 mums Brian - 2007-09-08 12:19:13 God opskrift, man kan tage et glas koldt vand og ligge en lille smulle af karamellen i, efter kort tid kan man mærke hvornår massen har kogt længe nok. Det er mellem 15-30 min. Smaddergod opskrift. Jono-piin - 2007-06-03 19:59:42 Lyder super lækkert med sådan nogle karameller .. <3 Louise - 2006-12-21 16:03:17 Kanon god opskrift. !!! Man kan også bruge mørk chokolade, det smager også smadder godt!!! Per - 2005-01-01 01:01:01 Det kræver lidt øvelse med flødekarameller at ramme når sukkeret har kogt tilpas, og ikke ved for høj varme, da det kan komme til at smage branken Jeanette - 2006-12-07 19:16:07 Rigtig elendig opskrift - bliver aldrig så stift så man kan skære dem ud, og smagen er nu heller ikke den bedste - OGSÅ selvom jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke... Helena - 2005-01-01 01:01:01 spørgsmål smager de som købe karameller...? mette - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tror det er en rigtig god idé at overtrække dem med chokolade da de har en tendens til at ville flyde sammen. Jeg glæder mig til at læse om nogen der har prøvet. spørgsmålet - 2005-01-01 01:01:01 kan man ikke også overtrække dem med chokolade og kokosmel? Mette - 2005-01-01 01:01:01 Hæld karamellen i små forme, f.eks. lysmanchetter, så er de til at styre. Der bliver ca. 80 stk. Mille - 2005-01-01 01:01:01 smaddergo opskrift.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne