Maries Æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Edith Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres som en almindelig rørt dej, og kommes i en bradepande ca. 20x30 cm.
Æblerne skrælles og skæres i ikke for tynde både. Sukker og kanel blandes og æbleskiverne vendes rundt i det. Æblerne lægges tæt sammen på dejen og trykkes lidt ned. De hakkede mandler fordeles oven på Kagen bages 40-45 minutter ved 175 grader C. Bland marmelade og vand og giv det et opkog. Gnid marmeladen gennem en sigte. Tag kagen ud af ovnen og pensel med den hede abrikosmos og bag kagen yderligere 5-10 minutter. Smager godt lun men er også god kold. Tips: I stedet for abrikosmarmelade og vand bruger jeg altid 2 dl. hjemmelavet mirabellemos. |
|
Opskriften er vist 18928 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer TJD - 2008-11-06 21:41:44 Super lækker svampet kage....mmmmmmmmmmmums!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne