Hjemmelavede tarteletter
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hak mel og smør sammen til en grynet masse.
Lav en fordybning i blandingen, tilsæt fløden og arbejd hurtigt dejen sammen.
Lad den hvile i køleskabet ca. 45 min.
Rul dejen ud til ca. ½ cm. i tykkelsen og stik runde stykker ud med et glas. Skyl små gerne bølgede kageforme med vand og beklæd dem på ydersiden med dejen. Læg formen med bunden i vejret på en skyllet plade. Bag tarteletterne ved 225 grader i ca. 10 min. og løsn dem forsigtigt med en gaffel, mens de endnu er varme. |
|
Opskriften er vist 53713 gange,
og udskrevet 1298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2018-11-28 11:57:10 De smager godt Caroline - 2012-05-20 15:12:10 nogen der ved hvor mange tarteletter der ca bliver til? Anni - 2011-01-09 17:49:53 Er der nogen som har prøvet denne opskrift? Mathias - 2010-12-31 10:45:47 Gode Tarteletter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne