Porresuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne snittes i tynde skiver og gyldnes i smør. Vand med bouillon kommes ved, koger i 8 min. Pikantosten røres op i lidt vand og kommes ved. Piskefløden hældes i. Koger i 2 min og stilles koldt til næste dag. Serveres varm med groft brød
Tips: Smager bedst når den laves dagen før. Serveres som forret. |
|
Opskriften er vist 24144 gange,
og udskrevet 582 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-11-09 16:01:18 skøn suppe, der gjorde lykke hos gæsterne Medellin1984 - 2011-09-28 17:47:06 Smager rigtig godt og super nemt at lave Maria - 2011-02-13 20:16:24 MUMS!!! Denne suppe smager bare fantastisk! Jævnede dog med en smørbolle. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne