Koteletter i flødesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Heidi Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne brunes på panden 2 - 3 minutter på hver side.
Krydres med salt, peber og paprika, imens de stadig ligger på panden og steger.
Lægges i et fad, løgringe lægges oven på.
Krydres med karry.
Panden koges af med fløde, cremefraiche og sandwichketchup, smages til med salt og peber, og hældes over koteletterne. Champignonerne skæres i skiver og lægges ved. Baconen ligges oven på. Det hele i ovnen ca. 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 77314 gange,
og udskrevet 2286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (37 stemmer) |
|
Kommentarer olga - 2015-08-29 20:56:53 smagte perfekt. har brugt champignoner i glasset og sovsjævner, da sovsen blev for tyndt. anonym - 2015-08-29 20:55:03 Smagte himmelsk. har brugt piskefløde og champignoner i glasset. plus har brugt sovsjævner, fordi sovsen var lidt for tynd. mb - 2011-10-26 17:09:50 super super lækker kan helt klart anbefales Allan - 2008-11-29 11:37:30 Det er da første gang jeg finder en opskrift med 'Sandwichketchup' i . . . Troede egentlig at det var et produkt, der aldrig skulle have været opfundet :-) Den må jeg prøve af. Homegirls.dk - 2008-08-11 18:38:01 Super lækkert :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne