Pølser i spaghetti
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Pia Thimsen Indsendt : |
|
|
Kog pastaen som anvist på pakken.
Skær pølserne i stykker.
Skær løget i små stykker.
Svits løg og pølser i margarine.
Når pastaen er kogt færdig hældes vandet fra og pølse/løg blandingen tilsættes.
Tomatpure hældes over så der bliver lidt sovs.
Varmes lidt op og serveres.
Tips: Min søn på 9½ år laver denne ret selv kun med hjælp til at hælde vandet fra pastaen. |
|
Opskriften er vist 23907 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Linea - 2012-05-22 18:42:34 super nem! jeg er 11 år og kan ikke selv lave mad...eller jeg kan lave pølser med spaghetti! :) Sarah - 2011-11-21 18:27:20 Smager fantastisk. Har dog valgt og bruge ketchup i stedet. Og så med lidt reven ost, når det serveres. Ann - 2010-02-10 16:22:42 Smager bedst med ketchup fremfor pure. Prikken over ièt er hvis der kommer ristede løg ovenpå lige inden servering karoline - 2005-01-01 01:01:01 den er supppper god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne