Tarteletter med kantareller
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
Læg dem i en kasserolle og lad dem koge i deres egen væde sammen med saltet til væden er kogt ind.
Tilsæt fedtstof og lad svampene svitse let.
Spæd med fløden lidt af gangen og lad stuvningen koge sammen imellem hver spædning. Smag til med citronsaft, sherry og lidt hvid peber. Varm tarteletterne ved 200 grader C. alm. ovn. Fyld dem med stuvningen og pynt med persillekviste. Server med en blandet grøn salat eller salat af julesalat. Tips: Du kan forberede stuvning, så det blot skal varmes. |
|
Opskriften er vist 52144 gange,
og udskrevet 1319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne