Taboulé

Taboulé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Oprindelsesland : Nordafrika

NordafrikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.bulgur
 vand
2-3 forårsløg
5-6 modne tomater eller den dobbelte mængde cherrytomater
1 bdt.hakket persille
 rigelig hakket mynte
0.5 citron, saft heraf
0.75 dl.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kom bulguren i en skål og tilsæt vand, så det står ca. 3 cm over bulguren. Lad bulguren trække 6-8 timer. Hæld den dernæst i en sigte, så evt. overskydende vand kan dryppe af. Snit forårsløgene fint, skær tomaterne i halve, pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger. Bland bulguren med løg, tomater og mynte. Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen og bland dette i salaten.

Den må gerne trække en times tid inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 24143 gange,
og udskrevet 487 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-10 16:48:54
til Ditte du kan jo bare gange op ved at div. 4 med de antal personer der er:)

  -   2005-01-01 01:01:01
hej molly, gangede du op for at lave til så mange, og hvis, så hvor meget???

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en rigtig lækker salat jeg serverede for 46 mennesker og alle kunne rigitig godt lide den