Taboulé
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Oprindelsesland : Nordafrika Indsendt : Red : |
|
|
Kom bulguren i en skål og tilsæt vand, så det står ca. 3 cm over bulguren. Lad bulguren trække 6-8 timer. Hæld den dernæst i en sigte, så evt. overskydende vand kan dryppe af. Snit forårsløgene fint, skær tomaterne i halve, pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger. Bland bulguren med løg, tomater og mynte. Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen og bland dette i salaten.
Den må gerne trække en times tid inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 24140 gange,
og udskrevet 487 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Amina - 2009-01-10 16:48:54 til Ditte du kan jo bare gange op ved at div. 4 med de antal personer der er:) Ditte - 2005-01-01 01:01:01 hej molly, gangede du op for at lave til så mange, og hvis, så hvor meget??? Molly - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig lækker salat jeg serverede for 46 mennesker og alle kunne rigitig godt lide den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne