Rabarberdessert med creme
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Kom fintsnittede rabarberstykker i et ovnfast fad og drys sukkeret på.
Lad dem mørne ved svag varme i ovnen ved 175 grader i 25 minutter.
Kog fløde og flækket vanillestang og læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer med sukkeret og pisk den koghede fløde i. Knug husblasen fri for vand og pisk den i, den smelter med det samme. Pisk æggehviderne til skum og vend dem i den næsten kolde creme. Kom den kolde rabarberblanding i en skål og hæld cremen på. Pisk fløden til skum og kom den ovenpå. Drys med mandelspåner. |
|
Opskriften er vist 2315 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne