Rabarberdessert med creme

Rabarberdessert med creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rabarber
125 g.sukker
 
 Creme:
4 dl.Kaffefløde 9%
1 vaniljestang
6 Husblas, blade
4 æg
3 spsk.Sukker
 
 Endvidere:
1.5 dl.piskefløde
50 g.snittede mandler
 
Opskrift:
Kom fintsnittede rabarberstykker i et ovnfast fad og drys sukkeret på. Lad dem mørne ved svag varme i ovnen ved 175 grader i 25 minutter.

Kog fløde og flækket vanillestang og læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer med sukkeret og pisk den koghede fløde i. Knug husblasen fri for vand og pisk den i, den smelter med det samme. Pisk æggehviderne til skum og vend dem i den næsten kolde creme.

Kom den kolde rabarberblanding i en skål og hæld cremen på.

Pisk fløden til skum og kom den ovenpå. Drys med mandelspåner.





karakterer:
Opskriften er vist 2315 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu