Julestænger med fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt sukker, æg, fedtstof og hvedemel, og ælt dejen sammen med let hånd, Lad dejen hæve under et klæde ca. 30 min. Rør fedtstof og sukker sammen til fyldet, og tilsæt kanel. Ælt dejen igennem og rul den ud til to firkantede plader på et meldrysset bord. Smør det sammenrørte fyld på og drys med rosiner og sukat. Buk enderne ind for at holde på fyldet under bagningen. Fold hver plade sammen i 3 lag på den lange led. Læg stængerne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve til dobbelt størrelse, ca. 30 min. Pensl med æg og drys med sukker og mandler. Bages i ovnen ca. 25 min. ved 200 Grader.
|
|
Opskriften er vist 7480 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne