Julestænger med fyld

Julestænger med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
1 dl.lunken mælk
2 spsk.sukker
2 æg
125 g.smør eller margarine
300 g.hvedemel
 
 Fyld:
100 g.smør eller margarine
100 g.sukker
2 tsk.stødt kanel
100 g.rosiner
60 g.hakket sukat
 
 Pensling:
1 æg
2 spsk.Perlesukker/Tesukker
2 spsk.hakkede Mandler
 
Opskrift:
Rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt sukker, æg, fedtstof og hvedemel, og ælt dejen sammen med let hånd, Lad dejen hæve under et klæde ca. 30 min. Rør fedtstof og sukker sammen til fyldet, og tilsæt kanel. Ælt dejen igennem og rul den ud til to firkantede plader på et meldrysset bord. Smør det sammenrørte fyld på og drys med rosiner og sukat. Buk enderne ind for at holde på fyldet under bagningen. Fold hver plade sammen i 3 lag på den lange led. Læg stængerne på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve til dobbelt størrelse, ca. 30 min. Pensl med æg og drys med sukker og mandler. Bages i ovnen ca. 25 min. ved 200 Grader.





karakterer:
Opskriften er vist 7480 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu