Julekranse
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smuldres i melet. De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes sammen.
Lad dejen hvile en times tid, inden den rulles ud i tynde stænger, der formes til kranse, der pensles med æggehvide og dyppes først i hakkede mandler, derefter i perlesukker.
Kransene sættes på en plade med bagepapir og bages ved 200 på øverste rille i ovnen i ca. 10 min.
|
|
Opskriften er vist 10638 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne