Julebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i det håndlune vand.
Herefter tilsættes rapsolie, akaciehonning og yoghurt.
Hvedemel, durummel, kardemomme og salt blandes først, inden dette røres i. Dejen æltes godt igennem og hæver under klæde i en time. Herefter formes dejen til et brød og hæver igen under klæde i ½ time. Inden brødet bages, pensles med kold kaffe og drysses med perlesukker. Brødet bages ved 225 grader de første 10 minutter og 190 grader nederst i ovnen de sidste 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 13506 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2009-12-04 09:12:53 Undre mig over hvad Total 0 er?? Thea - 2009-11-24 20:06:21 Hvad er total 0 ? xD anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig godt, kan godt anbefales anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg har ikke lavet brødet men det lyder rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne