Julebrownies
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarine, nougat og chokolade smeltes i en tykbundet gryde ved svag varme.
Afkøles lidt.
Farin, kanel og Baileys røres i. Æg, sukker og vaniljesukker piskes hvidt og skummende. Hvedemel blandes med bagepulver og røres forsigtigt i æggemassen. Resten af ingredienserne røres i. Dejen hældes i en raspdrysset bradepande 23x33 cm og bages i ca. 35 minutter ved 175 grader C alm. ovn. Kagen afkøles og skæres ud i små firkanter. Tips: Kagen er bedst, dagen efter den er bagt. |
|
Opskriften er vist 46217 gange,
og udskrevet 806 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-04-02 14:56:28 Super god Nina M - 2013-12-30 14:52:03 Jeg synes, at de var en skuffelse. I mine øjne er en brownie en kage med lidt bid i, denne var mere i konsistens som en ordinær kage. Smagen var heller ikke lige så god,som jeg havde forestillet mig. anonym - 2010-10-31 09:28:06 hold op hvor lyder de gode! de skal helt klart prøves til jul! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne