Leberknödelsuppe
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : Red : |
|
|
Leveren hakkes eller moses fint, løget svitses i smør.
Brødet overhældes med mælk, løg og lever og krydderier tilsættes, der røres meget forsigtig.
Eventuelt tilsættes rasp.
Der trilles små Knödel (ca. 4 cm diameter), som koges meget forsigtig og sagte i saltvand. Det hele smager særlig godt, hvis Leberknödel koges i selve suppen, men, det er lidt farligt. Knödel kan falde fra hinanden, det sker for den bedste kok og den bedste husmor. Til Leberknödelsuppe bruges der en fin, meget kraftig oksekødssuppe. Suppen serveres med 1 Knödel per person og uden suppeurter, men med en stor håndfuld purløg. |
|
Opskriften er vist 18110 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer jastle - 2008-08-29 14:42:05 Kan knödel fryses, når de er kogt? Leberknödel smager helt fantastisk, og det samme gør alm. knödel lavet af kartofler. Enhver restaurant i Bayern - med respekt for sig selv - har retten på suppekortet! Sjipsjap - 2008-01-05 15:41:43 er det noget man tør prøve? hverken min forlovede eller jeg kan lide lever, men jeg kan godt lide at eksperiementere med maden... det er bare bedst, når det ender godt og kommer til at smage godt... men jeg ved ikke rigtigt om det her er noget, jeg tør begive mig ud i... vil meget gerne se flere kommentarer før jeg måske vil prøve denne ret... anonym - 2007-03-11 23:06:33 Super suppe! Leveren giver en fantastisk afbalanceret syrlighed som komplementerer groft brød helt fantastsik |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne