Julebiscotti
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Mandler, soltørrede tranebær, sukat, pomerans og chokolade hakkes groft og blandes i en skål. I en anden skål piskes æggene med bagepulver, vanille, kanel, stødte nelliker, havsalt og rørsukker, hvorefter det blandes med de hakkede ingredienser og melet tilsættes lidt efter lidt. Ælt og rul dejen til lange stænger på et melet bord - cirka 2 cm høje og 4 cm brede - og læg dem på en plade med bagepapir. Stængerne pensles med pisket æggehvide og drysses med revet skal af appelsin, hvorefter de bages ved 180 grader i 15 minutter. Tag stængerne ud og skær dem i 1 cm tykke diagonale skiver og bag stykkerne videre - nu ved 125 grader i cirka en halv time til de er tørre. Når biscottierne er færdige, skal de ligge på bagepladen og tørre i yderligere minimum 1 time inden servering.
|
|
Opskriften er vist 17074 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer inger - 2007-12-16 15:32:49 Jeg har prøvet at bage julebiscotti. De smager dejligt, men jeg tror de bliver bedre, hvis man undlader chokoladen. Den giver en underlig smag sammen med frugt og nødder. madmor - 2007-12-06 20:24:27 de er fantastiske |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne