Julebakkelser
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Hak fedtstof, mel og bagepulver sammen. Tilsæt kvark og ælt dejen til den er ensartet og smidig. Lad den hvile i køleskabet i ca. 30 min. Rul dejen ud til ca. 3 mm tykkelse. Stik runde stykker ud af dejen med en form eller et glas. Læg de runde stykker på en beklædt plade og læg en skefuld frugt mos på hver skive. Fold kanterne sammen om mosen og tryk dem godt sammen. Hvis man fugter dem med vand holder de bedre. Pensl kagerne med æg og bag dem midt i ovnen ved 225° i 10 - 15 min.
Tips: Julebakkelserne kan fryses ned inden de bages. Sæt dem ind i ovnen lige før kaffen serveres. |
|
Opskriften er vist 8754 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne