Beuscherl
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelunge Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
|
|
Lunge og hjerte lægges i koldt vand i en time. Vask lunge og hjerte og kog med alle krydderier, grønsager og eddike i ca. halvanden time. Lungen er gennemkogt, når man kan prikke den med gaflen uden problemer. Afkøles.
Blodårer, fedt og hinder fjernes. Skæres i meget fine, ca. 3 til 4 cm lange strimler. (Strimlerne må kun være nogle få millimeter brede). Bagefter hviler det hele i kogesaften i køleskabet i mindst en dag (helst 2 dage) Og nu kommer 2 muligheder: Gammeldags Beuscherl: Sukker og mel brunes i smør, kogevæske hældes langsomt på, indtil der opstår en jævn sovs, de finskårne Breuscherl (kælenavnet for lunge, hjerte og anden indmad) kommes i og bliver grundigt varmet igennem. Moderne Beuscherl: Tomatpure varmes grundigt. Kalvefond hældes langsomt på og saucen monteres med stiv piskefløde. |
|
Opskriften er vist 16604 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Poul&Betty-1958 - 2005-01-01 01:01:01 Med sylte til, uhm.. vi elsker det.. og børnebørnene er vilde med det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne