Fasanleverpostej

Fasanleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fasanlever
25 g.usaltet smør
3 spsk.hvedemel
1 æg
2 dl.fløde
2 ansjoser
 
1 æble
1 lille løg
1 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Dup leveren tør med køkkenrulle og fjern evt sener. Miks leveren i foodprocessor eller blender sammen med smør, mel, æg, fløde og ansjoser.

Skræl æblet og riv det groft. Pil og hak løget fint. Rør æble og løg i leverfarsen og krydr med sukker, salt og peber.

Kom blandingen i en form eller ovnfast fad og bag postejen ca 45 minutter ved 175 grader.

Afkøl postejen til næste dag, hvis den skal være kold.





karakterer:
Opskriften er vist 13736 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu