Fasanleverpostej
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan diverse Indsendt : Red : |
|
|
Dup leveren tør med køkkenrulle og fjern evt sener. Miks leveren i foodprocessor eller blender sammen med smør, mel, æg, fløde og ansjoser.
Skræl æblet og riv det groft. Pil og hak løget fint. Rør æble og løg i leverfarsen og krydr med sukker, salt og peber. Kom blandingen i en form eller ovnfast fad og bag postejen ca 45 minutter ved 175 grader. Afkøl postejen til næste dag, hvis den skal være kold. |
|
Opskriften er vist 13831 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne