Fyldte chokolader
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Højtid: Jul Indsendt af : Tea Indsendt : |
|
|
Smelt chokoladen over vandbad.
Når alt er smeltet og flydende pensler du konfektforme 3-4 gange for at få en tyk skal.
Stil formene køligt.
Smelt nougaten langsomt i et vandbad. Pres appelsinen og bland appelsinsaften og nougaten sammen. Dette kan godt skille en smule men bliv ved at røre. Når nougaten og appelsinsaften er ved at blive lidt mere fast blandes rommen i. Ønskes en lidt mere kraftig smag kan man blande lidt mere rom i. Fordel massen i de afkølede forme. Læg et låg af smeltet chokolade og lad dem stå afkølet. Tips: Opbevares i køleskab i op til 2 uger. |
|
Opskriften er vist 36629 gange,
og udskrevet 956 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anna - 2012-11-25 11:04:35 man pensler ikke former. Man fylder dem helt op med chokolade og derefter hælder man det overskyende chokolade ud. banker lidt på formen så det løber bedre ud. stiller formen til tørre og når det er overfladisk tørt kommes fyld i og så låg på. chokolade må ikke opbevares på køl da chokoalde ikke reagere godt på kulde men opbevares et tørt sted...... KatjaLP - 2010-11-05 22:56:40 Er det nødvendigt med rom?? Jens - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange forme skal man bruge?? honey - 2005-01-01 01:01:01 smager super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne