Sovs til juleand
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : lene nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Skyen skummes for fedt. Lad endelig lidt fedt være tilbage, da det giver smag.
Skyen koges op, jævnes med meljævning, smages til med salt, lidt peber, sukker og ribsgele. Kulør på til den rigtigt farve. Tips: Man kan også afsmelte lidt af andefedtet, tilsætte mel, røre godt og så komme skyen til, indtil sovsen har den rette konsistens. Men det giver en lidt federe sovs end ovenstående. |
|
Opskriften er vist 15571 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne