Indbagt gedeost med tomatmarmelade
Hovedingrediens : Oste - Gedeost Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Volke Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Indbagt gedeost:
Skær gedeosten i firkanter der passer til en mundfuld (110 g = 7-8 stk.). Del hver plade af forårsrulledejen på midten til en trekant. Læg et stykke ost på midten og fold til en firkant. Varm olien på en pande og steg gedeostepakkerne deri. Start med sammenføjningen nedad. De skal være gyldne og sprøde på begge sider men de skal ikke stege længe. Tag dem op og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Osten bliver blød indeni den knasende indpakning. Tomatmarmelade: I en lille gryde blandes hakkede tomater med sukker og citronsaft (den bliver ret sød - brug evt. mindre sukker og mere citron). Lad det koge ved svag varme til det tykner. |
|
Opskriften er vist 55345 gange,
og udskrevet 1697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer annika - 2011-12-26 10:52:21 Er der nogen der ved om de kan fryses eller svt. laves dagen før ?? Hanne - 2010-09-03 10:26:27 synes at det er lidt for syrligt kan måske skyldes at citronen var ret stor og saftig næste gang tror jeg nok jeg vil smage den til med citronsaften lidt efter lidt Mette - 2007-02-22 14:22:49 Prøv at ligge et lille stykke serano skinke ved, giver lige det Sidste:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne