Kalkun/kylling gryde

Kalkun/kylling gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300-500 g.kalkun/kylling filet
3-5 porre
1 spsk.tomatpure
5 dl.Madlavningsfløde 18 %
1 hønsekødsbouillon terning
1 glaschampignoner/friske
2 pk.frisk bånd pasta grøn og hvid
 salt
 
Opskrift:
Skær kødet i terninger og brun det tag det op igen og svits porre i ringe sammen med champignonerne. Kom fløde og tomat pure i og bouillon terningen bringes i let kog kom kødet i og koges ved svag varme i 15-20 min smages til med salt. Kog en stor gryde vand til pastaen som kun skal kog ca. 3 minutter.

Tips:

Bedst i en stegegryde eller wok.





karakterer:
Opskriften er vist 19028 gange,
og udskrevet 507 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-15 18:32:33
15/2 Smager fint - Lina sagde hun ikke kunne lide det. Skal prøves senere

  -   2007-10-17 12:56:15
Kanon god ret - Alt jeg kan sige..

  -   2007-08-16 15:31:28
børnevenlig