Daim islagkage 07
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jannie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede eller finthakkede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca. 45 minutter ved ca. 170 grader C. Afkøles. Is: Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak daimpladerne groft og kom den i cremen. Tag lidt fra til pynt. Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud ½ time før servering. Kagen pyntes evt. med flødeskum og daim. |
|
Opskriften er vist 108229 gange,
og udskrevet 908 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne