Lamtagine kogt i søde tomater, mandler og kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Oprindelsesland : Tunesien Indsendt : Red : |
|
|
Mariner lammet i hvidløg, safran, ingefær, paprika, sort peber, revet løg, stødt og hel kanel i 3-4 dage i køleskabet eller i 2 dage ved stuetemperatur.
Tør stykkerne af. Brun kraftigt i olivenolie, tilsæt resten minus mandlerne, rosinerne og kartoflerne. Kog sagte 2-2½ time ved konstant skumning, og lige inden kødet er mørt tilsættes resten og koges 20 min. ekstra. Pynt med hakket koriander/persille og server groft brød og couscous til. |
|
Opskriften er vist 11959 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tunisa - 2010-02-10 15:20:16 den er ikke Tunis mad den morroco |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne