Fyldte honningbomber
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt honning, sukker og smør i en gryde.
Lad det afkøle.
Pisk æggene skummende.
Tilsæt de hakkede mandler, kakao, kardemomme, kanel, mælk, rom, mel og bagepulver.
Rør det sammen med honningmassen.
Lad dejen hvile en times tid.
Til fyldet hakkes sukat og pomeransskal fint. Skær marcipanen i små terninger. Bland det i en skål med rosiner og ananasmarmelade. Fyld dejen ¾ op i små smurte souffleforme. Fordel fyldet i formene og kom resten af dejen over. Bag kagerne ved 180 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Lad bomberne afkøle. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk kagerne hermed. |
|
Opskriften er vist 28651 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-12-10 13:31:35 Vi har brugt muffinsforme som I kan se, det var nemmest, og passede i størrelsen, de hæver ret meget, så der skal ikke meget i formene. Har aldrig hørt om Ananasmarmelade, men appelsin eller abrikos passer også rigtig godt. PuzzleDK - 2007-09-19 16:24:23 Opskriften er supergod og nem - man kan sagtens ændre i fyldet efter egen smag; f.eks. kan der tilføjes en smule rom til fyldet Mmmm, eller man kan bruge appelsin eller abrikosmarmelade.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne