Bagerens honninghjerter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grunddej:
Honningen opvarmes til ca. 50 grader C hvorefter det æltes godt sammen med melet. dejen stilles i køleskabet i 14 dage. Efter 14 dage blandes de øvrige ingredienser i (hvis dejen er for hård til at arbejde med kan man putte den i mikroovnen) Dejen rulles ud og bages ved 180 grader C. alm. ovn i 5-8 minutter. Tips: Det er nemmest at røre krydderier hjortetaksalt og potaske op i æggeblommerne inden man blander det i dejen. 1 portion giver ca. 150 stk. |
|
Opskriften er vist 152967 gange,
og udskrevet 1770 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (80 stemmer) |
|
Kommentarer Helena - 2019-12-18 20:36:47 Rigtig god og enkel opskrift! Den bedste jeg har prøvet! Smager fantastisk! Ungerne er vilde med dem! anonym - 2014-12-08 21:04:30 Dejen skal stå i mere end 14 dage for at det er den rigtige opskrift. Men sikkert god erstatning. Milesten..igen. - 2014-12-08 17:23:48 Ups. Jeg så lige at man kan ændre antal til eks. 12, så omregner den selv..Så passer det lidt bedre. Milesten - 2014-12-08 17:21:36 5 kilo honning og 5 kilo hvedemel, men så er der også til hele vejen :-) De ser ellers lækre ud, tror jeg vil gi et forsøg :-) Hende den utålmodige - 2012-03-14 09:28:30 14 dage?! D: Er der virkelig nødvendigt? Ender jo med at spise dejen inden :P anonym - 2011-12-11 17:36:46 Er der en der ved hvorfor de falder sammen? Når de afkøler bliver de helt falde.. Synes ikke det lugter og smager godt med Ingerfær. Ingefær kommer jeg ikke i næste gang, men gider ikke bage dem hvis de falder sammen igen. Er der en der har et råd og ved hvorfor? jannie - 2011-11-27 14:59:55 under overskriften er der en felt hvor i kan lave om på antal prøv evt lave det om til 15 stk :) Jeg har ikke lavet opskriften i nu, men glæder mig til at prøve den af her i julen:) anonym - 2011-10-15 16:11:06 Er det seriøst med 5000 gram honing og 5000 gram mel eller skulle det mon være en skrivefejl? Honninghjertet - 2010-11-25 19:47:33 Har ikke prøvet den inu men tror jeg skal lave den. Så vil jeg lige give et råd til jer andre der har lavet en kæmpe potion og dem der skal til at lave den i kan bare indstille hvor mange i vil have oppe i venstre hjørne og så ændre opskriften sig til en mindre potion (Hvis i vil). Det virker hos mig hved ikke med jer men prøv:-) Caroline - 2010-11-15 11:02:19 lyder godt vil prøve den;) :O - 2010-06-19 19:18:00 Det er vist lidt for mange at lave! Men... hvis man var til en stor skolefest ville antallet vist nok være passende... Per - 2009-12-05 14:04:53 Kommentarene handler stort set kun om størrelsen af portionen, men nu har vi afprøvet opskrifter skalet ned til 15 stykker. Det passede med hjerter på 12 cm. i breden, målt på det bredeste sted, dejen rullede vi ud i 0.5 cm tykkelse, og de skulle lige have lidt længere tid for at blive gennembagte, 8-10 minutter og de skal have en del farve, ellers bliver de ikke gennembagte og falder sammen når de kommer ud. Og så pyntede vi med kransekageglasur. Per - 2009-11-11 16:42:49 Så er det muligt at ændre antal på opskriften, 15 vil jeg mene er et passende antal. Nissen - 2008-11-27 13:58:36 God opskrift, men til mange personer O.o jeppe - 2008-03-22 15:59:34 alt for stor portion i burde reducere den Skouboe - 2007-12-01 11:52:09 Bliver det til bløde og vamsede honninghjerter?? Kristina V - 2007-11-20 16:55:31 det er de beste honning kager jeg har fået seje sille - 2007-11-11 11:40:39 fim opskrift lyder lækkert Nissen - 2007-11-08 18:16:52 Det lyder mega godt.. skal da snart til at bage..<3 Men man må da sige at der er nok til nisse-folket... :D hmmm santa - 2007-08-16 18:47:59 hvor mange skal man lige have man kan ikk spise så mange men ellers mums monica sørensen - 2007-07-20 07:51:45 Stammer denne opskrift, her fra chrifeld Piiigen - 2006-12-19 13:56:17 Er du gal der er meget. Christine - 2005-01-01 01:01:01 Den lyder enormt god, men skal skaleres en del ned. Jeg kommenterer det andet, når jeg har fået noget hjortetakssalt. Det eneste der mangles... Sara - 2005-01-01 01:01:01 jeg halvverede opskriften tusinde gange og så var den god Kristina - 2005-01-01 01:01:01 Man får meget julemanden - 2005-01-01 01:01:01 super super lækkert mmmmm diana - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker opskrift Anne :) :) - 2005-01-01 01:01:01 mmm god opskrift sisse - 2005-01-01 01:01:01 fed opskrift anonym - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne