Chokoladeis med makroner
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Bræk chokoladen i stykker og smelt den sammen med en ½ dl. af fløden.
Æggeblommer og flormelis piskes luftig og chokolademassen røres i.
Piskefløden piskes og vendes i sammen med cognac.
Massen hældes i en form.
Tryk knuste makroner lidt ned i isen.
Frys 5-6 timer. |
|
Opskriften er vist 15040 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne