Islandsk Lagkage 04
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Island Indsendt : Red : |
|
|
Pisk 4æggehvider meget stive og bland 140 g. flormelis og 140 g. kokosmel i. Massen kommes i en meldrysset springform og bages ved 175 gr. i ca. 50 min. på nederste rille.
Creme: Pisk 4 æggeblommer med 60g. flormelis, heri 100g. lidt blødt smør og desuden 100g. smeltet chokolade. Alt blandes og hældes på kagen når den er afkølet. Pynt med flødeskum og høvlet chokolade Tips: Cremen kan blandes med lidt flødeskum. Kagen bliver bedre ved at stå i køleskabet 1 dag |
|
Opskriften er vist 23052 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne