Kartoffelsuppe med bacon 02
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 207348 gange,
og udskrevet 6086 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (112 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-03 18:17:46 Min 10 årige datters nye livret. 10-tal herfra. 9 januar 2012 - 2012-01-09 15:34:54 Lækker lækker suppe. 10 stjerner herfra. Det jeg gjorde var at stege baconen og så tage det fra. Hakkede også gulerødder og følgende derefter opskriften til næsten slut. Hvor jeg tog lidt porre og gulerødder fra og så blendede det. Og puttede det hele tilbage i gryden, med det grønt jeg havde lagt til side, bacon og smagte det til:) GUF Julie - 2011-11-26 02:11:59 Ret lækker smag! Men meget anderledes end en "alm." blendet kartoffelsuppe - det her er lidt mere en grøntsagssuppe. Og så er jeg altså bare mere til bacon der er stegt og sprødt, hvilket det ikke bliver her. Lidt lille portion i forhold til antal personer. lærke - 2011-02-18 13:33:37 katoffelsuppen er super lækker og frisk. lige til en kold vinderdag anbefales varmt! Anja - 2010-06-16 17:20:13 det er synd at blende suppen ,da det ødelægger baconen, men med en god gammeldags elpisker får man en lækker konsistens og bevarer de sprøde bacon - husk at lægge et viskestykke over - det sprøjter. Bålmadmanden - 2010-05-14 12:37:40 Nammenam: Vandet skal ikke hældes fra. I øvrigt smager retten bedre, hvis den kan stå og simre i en time eller to over bålet. Men det er nok mere af psykologisk karakter :-) Nammenam - 2010-03-17 11:15:37 hej,synes den her suppe ser rigtig spændende ud. men har ikke prøvet at lave supper før, så må lige høre, når der står (tilsæt vand og bouillonterning) skal vandet så hældes fra når de er kogt møre, eller bare blive i retten? den bliver ikke for vandet af det? Johnny - 2010-03-09 12:35:40 Prøv at putte lidt revet ost i bare 50g. Så er suppen lige som den skal være efter vores smag. jeg giver 10 point som hun siger Etta Cameron mig - 2010-02-15 15:43:27 den her ret har jeg lavet med min klasse, jeg har ikke kunne finde den, men endelig fandt jeg den. Den er så lækker! dpl - 2009-10-25 18:14:43 Den bedste kartoffelsuppe, jeg har smagt...Kunne du få mere end 10 point fik du det... Martin - 2009-01-23 16:07:32 Rigtig dog opskrift, der er fandmer mange der laver den, hvor der skal blendes og det bliver den sgu dåligere af. :P KAP - 2008-03-18 13:39:00 Prøv at bage et helt hvidløg (ikke kun et fed) i ca. 40 minutter og pres de bløde hvidløgsfed ud i suppen - det smager skønt og slet ikke af hvidløg Charlotte - 2007-12-29 14:08:27 SUPER dejlig suppe.. det må man sige.. Kæresten er helt vild med den, og han er ikke glad for supper! Helt klart 10 tal her fra ! maria - 2007-09-30 12:17:53 den lyder lækkker jeg prøver. jeg tror jeg putter gulerøder. julie - 2007-03-29 17:03:33 den smager rigtig godt med hønsebullion i stedet for grønsags. jeg blendede den og pyntede med bacon. kan varmt anbefales Stefanie - 2007-02-21 16:35:51 jeg er et barn og jeghar lavet den til mine forældre...og nøj den smagte godt Lise - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig lækker opskrift - jeg kom også gulerødder i, det kan varmt anbefales :-) henrik - 2005-01-01 01:01:01 jeg er ikke god til at lave mad men forsøgte mig med denne ret .... den er sq dejlig emilie.pedersen - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og lækker mad. Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 En meget dejlig suppe. For at gøre den mere fyldig, blendede jeg en lille del af suppen, hvilket gav den fylde og stadig kartoffelstykker der var hele. Fløde kan sagten undværes og cremefraichen skiftes ud med fromage frai. Også god at lave som dobbelt portion og enten fryse eller gemme til dagen efter. vagner - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for bouillonterninger bruger jeg friske grønsager, som jeg koger i microovn uden tilsætning af vand, men dog med en smule salt. Så bliver det en ekstra stor smagsoplevelse. Kartoffelsuppen kan varmt anbefales på en råkold efterårsdag. Hilsen Vagner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne