Røget mørbrad med røræg
Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggene sammen med fløde. Smelt smørret på panden eller i en gryde.
Kom æggemassen på og lad den stivne ved jævn varme, mens æggemassen skubbes sammen. Krydr med salt og peber. Anret den lune røræg ved siden af den røgede mørbrad i skiver. Drys med purløg. Server rugbrød til. Tips: Mørbraden kan erstattes med røget kylling eller røget skinke, hvis man foretrækker det. Rør æggene skal serveres lunkne. |
|
Opskriften er vist 98500 gange,
og udskrevet 2585 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Benny - 2016-03-18 18:58:30 ... serveres *lune. "Lunkne" give nogle andre associationer. grethe - 2012-01-31 18:02:53 og ristet rugbrød hertil er bare ekstra godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne