Røget mørbrad med røræg

Røget mørbrad med røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     
Røget mørbrad med røræg, billede 4 Røget mørbrad med røræg, billede 1 Røget mørbrad med røræg, billede 2 Røget mørbrad med røræg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.røget mørbrad
 
 Røræg:
6 æg
4 spsk.fløde
2 spsk.smør
 salt
 peber
 
 klippet purløg
 rugbrød
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen med fløde. Smelt smørret på panden eller i en gryde.

Kom æggemassen på og lad den stivne ved jævn varme, mens æggemassen skubbes sammen. Krydr med salt og peber.

Anret den lune røræg ved siden af den røgede mørbrad i skiver. Drys med purløg.

Server rugbrød til.

Tips:

Mørbraden kan erstattes med røget kylling eller røget skinke, hvis man foretrækker det. Rør æggene skal serveres lunkne.





karakterer:
Opskriften er vist 98353 gange,
og udskrevet 2585 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-18 18:58:30
... serveres *lune. "Lunkne" give nogle andre associationer.

  -   2012-01-31 18:02:53
og ristet rugbrød hertil er bare ekstra godt