Dominokager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Rør æg og sukker skummende.
Honningen smeltes over vandbad.
Hak nødder, sukat og pomeransskal fint, rør det hele sammen med mel og bagepulver og tilsæt krydderier og citronskal
Fordel dejen i et jævnt lag i en smurt bradepande.
Bag honningkagen i en varm ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter.
Skær kagen i terninger, mens den endnu er varm og lad dem afkøle. Del hver terning på tværs og læg dem sammen igen med abrikosmos og en tynd skive udrullet marcipan. Smelt chokoladen over vandbad. Læg kagerne på en rist over et stykke alufolie og hæld chokoladen over i et tykt lag. Lad chokoladen stivne helt, inden kagerne gemmes væk i en kasse med pergamentpapir mellem lagene. |
|
Opskriften er vist 14928 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2005-01-01 01:01:01 Marcipan kan med fordel udrulles i en plastikpose. Den kan rules meget tyndt ud og klistrer ikke fast Nanna - 2005-01-01 01:01:01 Så lækre at de næsten skulle stå under konfekt :-)). Man KAN dog udmærket flække hele kagen på én gang og bagefter skære i tern |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne