Chokoladehjerter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt honning, sukker og smør i en gryde.
Tag gryden fra varmen og lad massen afkøle lidt.
Pisk de hele æg i.
Hak sukat og pomeransskal meget fint.
Kom det i dejen med krydderierne.
Sigt melet med bagepulver og hæld det i dejen, der æltes godt sammen.
Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse og stik den ud med en lille hjerteform.
Sæt kagerne på bageplade og bag dem i en varm ovn ved 220 grader C i ca. 15 minutter.
Lad hjerterne afkøle på en bagerist.
Smelt chokolade og palmin over vandbad. Hæld chokoladeglasuren over hjerterne og lad dem afkøle helt. Hjerterne må ikke lægges i kasser, før chokoladen er helt tør. De skal opbevares køligt. |
|
Opskriften er vist 11738 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer silda - 2005-01-01 01:01:01 er gode sissel - 2005-01-01 01:01:01 smager godt janne - 2005-01-01 01:01:01 de er lækre og sprøde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne