Englesuppe

Englesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1.5 l.vand
1 ds.tomat pure
1 pk.bacon
200 g.pasta
1 stort løg
2-3 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Brun baconen og kom vand og alle de andre ingredienser i. Bring det i kog. Koges i 15-20 minutter.

Serveres evt. med flutes





karakterer:
Opskriften er vist 18149 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-21 17:56:45
Børnevenlig

  -   2010-01-23 15:29:25
der kan evt kommes en fed hvidløg i for at give lidt ekstra smag