Pocherede æg med yoghurt
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Æggene slås ud og kommes forsigtigt i en gryde med kogende vand med salt og eddike.
De pocheres til hviderne er hårde, og tages op på et fad.
Yoghurten røres med hvidløg og salt.
Smørret smeltes, og paprika svitses heri.
Yoghurt og smørsovs hældes over æggene.
|
|
Opskriften er vist 9570 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer xx - 2005-01-01 01:01:01 Den der skriver d i gjort, han skal have sin hale smurt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne