Pocherede æg med yoghurt

Pocherede æg med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.græsk yoghurt
4 æg
0.5 dl.eddike
 salt
3 fedpressede hvidløg
2 spsk.smør
1 tsk.paprika
 
Opskrift:
Æggene slås ud og kommes forsigtigt i en gryde med kogende vand med salt og eddike. De pocheres til hviderne er hårde, og tages op på et fad. Yoghurten røres med hvidløg og salt. Smørret smeltes, og paprika svitses heri. Yoghurt og smørsovs hældes over æggene.





karakterer:
Opskriften er vist 9570 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Den der skriver d i gjort, han skal have sin hale smurt...