Brogede nøddekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet, der er blandet med bagepulver.
Æg, sukker, vanillesukker og citronskal røres i.
Hak nødderne fint, og vend dem i dejen med krydderierne.
Lad dejen hvile 30 minutter i køleskab.
Rul dejen tyndt ud og stik kagerne ud i forskellige faconer. Sæt dem på bagepapir på en plade. Bag kagerne i en varm ovn ved 200 grader i ca. 12 minutter. Lad dem køle af på bageristen. Rør en glasur af flormelis og citronsaft og smør den ud over kagerne. Pynt dem. |
|
Opskriften er vist 16518 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne